KANAL D'DEN KOVULAN NAZLI ILICAK AÇIKLAMA YAPTI!

Nazlı Ilıcak yaptığı açıklamada, 'Hepimiz görüyoruz medyada neler yaşandığını. İş başka, dostluk başka. Fikri mücadeleme devam edeceğim' dedi.
Kanal D'den kovulan Nazlı Ilıcak açıklama yaptı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Nazlı Ilıcak, sunucusu olduğu "Pazar Gezmesi" programının yayından kaldırılarak Kanal D'deki işine son verilmesiyle ilgili olarak, "Aydın Doğan ve ailesiyle dostluğum olduğu için fazla da yorum yapmak istemiyorum. Her şey geçer, dostluk baki kalır. Hepimiz görüyoruz medyada neler yaşandığını" dedi.

T24'te yer alan habere göre; Kanal D, kanalda yayınlanan "Pazar Gezmesi" programını sunan Nazlı Ilıcak ile ekibinin işine son verdi.

Kanal D İç Yapımlar’da toplu işten çıkarma yaşandı. D Productions bünyesinde çalışan ve aralarında editör, yönetmen ve yapımcıların olduğu 23 kişi bugün işten çıkartıldı.

İşten çıkartılanlar arasında henüz başlamayan sağlık programının ekibi ile Nazlı Ilıcak’la “Pazar Gezmesi” programının ekibi de bulunuyor.

Nazlı Ilıcak, "D Productions'taki ekibimden aradılar ve 'İşimize son verdiler' dediler. Türkiye'deki medya şartları malum. Herkes istediği gibi yorumlasın. Aydın Doğan ve ailesiyle dostluğum olduğu için fazla da yorum yapmak istemiyorum. Her şey geçer dostluk baki kalır. Hepimiz görüyoruz medyada neler yaşandığını. İş başka, dostluk başka. Fikri mücadeleme devam edeceğim" dedi.

Vehaber Menu