Kapatılan Zaman Gazetesi'nin yöneticilerinden firari cemaatçi Mehmet Kamış yakalandı!

İzmir’in Çeşme ilçesinde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama emri bulunan, kapatılan Zaman Gazetesi'nde genel yayın yönetmenliği yardımcılığı da yapan örgütün üst düzey yöneticisi Mehmet Kamış düzenlenen operasyonla yakalandı.
Kapatılan Zaman Gazetesi'nin yöneticilerinden firari cemaatçi Mehmet Kamış yakalandı!
2023-11-23 03:53:08   Güncelleme: 2023-11-23 03:53:08     ©DHA

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortak operasyonda FETÖ/PDY soruşturması kapsamında anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme suçundan hakkında yakalama emri olan ve kapatılan Zaman Gazetesi’nde genel yayın yönetmenliği yardımcılığı da yapan örgütün üst düzey yöneticilerinden Mehmet Kamış yakalandı. Kamış, İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada ifadesi alınacak olan Kamış'ın işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.


İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalanan kapatılan Zaman Gazetesi'nde genel yayın yönetmenliği yardımcılığı da yapan FETÖ/PDY’nin üst düzey yöneticisi Mehmet Kamış, emniyetteki işlemlerin ardından hakkındaki soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a sevk edildi.