Karadayı ekibi kediyi ezdi!

Araç kullanımının yasak olduğu Burgazada’ya özel izinle giren Karadayı dizisi ekibinin set aracı, bir kadının büyüttüğü Tonton adlı kediyi ezerek öldürdü.
Karadayı ekibi kediyi ezdi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Tonton isimli kedinin hayatını kaybetmesinin ardından Burgazadalılar konuyla ilgili açıklama yaptı ve imza kampanyası başlattı.

Adalar Savunması’nın Facebook sayfasında Burgazadalılar imzasıyla paylaşılan açıklamada olay şöyle anlatıldı:

“Araba giremeyen adamızda gerekli her yerden gani gani izinleri alıp üç günlüğüne beş koca araçla alkışlar arasında dizi çekimine gelen #karadayı ekibinin set kamyonu, bugün 20 km hız sınırı olan yerde kim bilir kaç km hızla gazlarken Işık Hanım'ın bebeklikten büyüttüğü kara kedisini gözümüzün önünde küt diye ezip öldürdü, sonra çekti gitti. Kocaman kediydi, pırıl pırıl tüyleri vardı, sahibi ağladı, ağladı. Adamlar "Kedi aracın önüne atladı" dedi”

Olaya tanık olan arkadaşlarımız polisi çağırdılar; polis “izinleri var” dedi ve sadece ikaz ederek gitti. Kedinin sahibi olmasını söylememize rağmen, sahibi beklenmeden kedinin çöpe atılmasına; adam gönderilerek cesedinin yok edilmeye çalışılmasına tanık olduk. Dizi hala devam ediyor; araçlar her türlü ihtiyaç için (yemek için, aşağıdan birilerini almak için vs.) vızır vızır çalışmaya devam ediyor ! Koca koca araçlar orman yolundaki ağaç dallarını kırıp geçiyor!

Varlığınız adada paylaştığımız yaşamı taciz ediyor; hatta öldürüyor!
Sizi burada istemiyoruz!

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü