Karar yazarı Taşgetiren: AKP'de patlama başladı

Karar yazarı Ahmet Taşgetiren, iktidar kanadında 'patlamaların başladığını' ifade ederek, 'Sedat Peker’le birlikte pek çok problemli konuda adı geçen ancak öteden beri Ak Parti tabanının nabzını tuttuğu var sayılan Ak Parti MKYK üyesi Metin Külünk patladı. Yeni Şafak, belki başka gerekçeleri de ihtiva eden bir problemi ifşa etti. Bir eski Ak Parti milletvekili 15 Temmuz raporunun nasıl hasıraltı edildiğini anlattı' dedi.
Karar yazarı Taşgetiren: AKP'de patlama başladı
2022-07-19 17:52:09   Güncelleme: 2022-07-19 17:52:09    

Taşgetiren, AKP'li Külünk'ün ekonomi yönetimi için yaptığı eleştirileri hatırlatarak, 'Belli ki Külünk, sorumluluğu 'teknokratik akıl'a havale ederek, 'Laf dinlemeyen teknoktarik aklı' değiştirebilen ve her fırsatta 'Ekonominin dümeninde olduğunu' ifade eden siyasi iradeyi sakınmış oluyor' dedi. 

Taşgetiren; Yeni Şafak'ın AKP’li Mevlüt Uysal'ın üst düzey isimlerin adını kullanarak adrese teslim özel ihaleler yaptırdığını iddia ettiği haberini ve eski AKP'li milletvekilinin '15 Temmuz komisyonunun bir evresinde Mustafa Elitaş devreye girdi, raporun yayınlanmaması için çaba sarf etti' sözlerini hatırlattı.

Taşgetiren 'Bunlar, iktidar cenahındaki sancının tipik ürünleri. İfade edilenler yine de süzülenler. Sancının gerçek boyutları kamuoyuna yansıdığında savunma cenahının işi gerçekten sıkıntılı olacak' düşüncesini dile getirdi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü