Kaya Çilingiroğlu: Ricky Martin'in poposunu ellemesine kızmadım, o sahneye çok kızdım

Bir tek ‘Berlin in Berlin'de mastürbasyon sahnesi var. O dönemde flört ediyorduk, çok kızmıştım. Kızma sebebim de mastürbasyon yapması değil, benim haberimin olmamasıydı.
Kaya Çilingiroğlu: Ricky Martin'in poposunu ellemesine kızmadım, o sahneye çok kızdım
2018-04-08 23:47:14   Güncelleme: 2023-08-30 21:34:31    

Hülya Avşar videoları için tıklayın

Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu Posta’dan Aley Gürsoy Cimin’e yaptığı açıklamada Hülya Avşar ile ilgili kısım şöyle;

Hülya'nın hayatına bir daha birinin gireceğini tahmin etmiyorum. Çünkü Hülya ile kimse yapamaz. Onu taşımak kolay iş değil. Biz boşanınca arkadaşlarımın yarısı Hülya'ya asılmaya kalktı.

 

BERLIN IN BERLIN’ FİLMİNDEKİ MASTÜRBASYON SAHNESİNE ÇOK KIZDIM!

 

Hülya enteresan kadındır. Hep ilkleri yapmıştır. Kızımın annesi olarak da gerekeni yapmıştır. İlgi çekmek adına tabii ki soyunabilir. Bunda bir şey yok. Zaten o fotoğrafı (‘Selfi' filminin kapak fotoğrafı) bana gönderdi ve hiç de çıplakmış gibi hissetmedim ya da öyle görmedim. O ne yapıyorsa en doğrusunu yapar.

Bir tek ‘Berlin in Berlin'de mastürbasyon sahnesi var. O dönemde flört ediyorduk, çok kızmıştım. Kızma sebebim de mastürbasyon yapması değil, benim haberimin olmamasıydı. Onun dışında çıplak sahnesi olmadı. Ama Hülya garip kadındır. Ricky Martin'in poposunu ellemişti mesela. Başkası olsa belki çok kızardı ama güler geçerdim ben.

Hülya Avşar videoları için tıklayın

Vehaber Menu