KILIÇDAROĞLU, CHP ADAYINI BÖYLE TANITTI: LAF ARAMIZDA YAKIŞIKLI BİRİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale Zaferi'nin 104. yılında Ankara'nın ilçesi Etimesgut'ta düzenlenen şehitleri anma toplantısında konuştu.
Kılıçdaroğlu, CHP adayını böyle tanıttı: Laf aramızda yakışıklı biri
2019-03-18 11:26:04   Güncelleme: 2019-03-18 11:26:04    

Tank-palet fabrikasının yüzde 49'unun Katar'lılara satıldığını bir kez daha ifade eederek iktidarı eleştiren Kılıçdaroğlu, AKP ile Cumhur İttifakı kuran MHP'nin seçmenlerine, 'Hâlâ gidip o fabrikayı satanlara oy verirseniz size asla ne milliyetçi ne de ülkücü derim' diyerek seslendi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

'Adalet ve kalkınma Partisi'ne oy vermiş bütün insanlara seslendirmek istiyorum bu ülkenin vatandaşlarını soğan kuyruğuna sokanlara gidip evet oyunu basmaya vicdanınız el verecek mi? Milliyetçilik ülkücülük sıradan bir olay değildir. Milliyetçilik vatansever, bayrak sevendir, 82 milyonu kucaklamak, elaleme el avuç açmamak demektir.

'Sorun Türkiye sorunudur. Böyle bakmamız lazım böyle düşünmemiz lazım. Böyle bakmazsak hepimiz kaybederiz. Nasıl çözeceğiz bunu? Üreteceğiz. Her alanda üreteceğiz. 

'Hâlâ gidip o fabrikayı satanlara oy verirseniz size asla ne milliyetçi ne de ülkücü derim.

'Sendikalar miting yapmak istedi, onları protesto ediyor, namusunu satamazsınız diyorlar. Karar verdiler efendim siz miting yapamazsınız. Sen sabah akşam miting yapıyorsun da kendi fabrikasına sahip çıktıkları için mi miting yapamıyorlar?

'(Kılıçdaroğlu, Etimesgut adayını tanıttı) Laf aramızda yakışıklı biri. Sayın başkan sizlerin oylarıyla Allahın izleriyle belediye başkanlığına oturacak, büyün belediyede çalışanlar 2 bin 200 lira alacak. Sizlerden söz isteyeceğim, başkana oy vermenin sözünü veriyor musunuz? Erkeklerin sözü biraz daha gür çıkıyor hanımlar, söz mü? Biz de söz veriyorum, size en güzel en yansız hizmeti verecek. Bütün Etimesgut'u kucaklayacak.