Kılıçdaroğlu: Ülke elden gidiyor; dindarı, dinsizi, Türkü, Kürtü, sağcısı, solcusu, liberali, milliyetçisi birlikte mücadele etmek zorundayız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe'de düzenlenen 'Milletin Sesi' mitinginde yaptığı konuşmada, 84 milyona 'Ülke elden gidiyor' diye seslendi. CHP lideri, 'Dindarı, dinsizi, Türkü, Kürtü, Arapı, sağcısı, solcusu, liberali, milliyetçisi... Birlikte olmak zorundayız, birlikte mücadele etmek zorundayız! Vatan bizim vatanımız, bayrak bizim bayrağımız' diye konuştu.
Kılıçdaroğlu: Ülke elden gidiyor; dindarı, dinsizi, Türkü, Kürtü, sağcısı, solcusu, liberali, milliyetçisi birlikte mücadele etmek zorundayız
2022-05-22 13:32:51   Güncelleme: 2022-05-22 13:32:51    

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verilen cezanın ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla Bursa’dan İstanbul’a alınan 'Milletin Sesi' mitingi Maltepe Sahil Miting Alanı’nda yapıldı. Mitinge 500 bine yakın kişi katılırken, toplumun farklı kesimlerinden insanlar Kılıçdaroğlu'ndan önce konuşma yaparak sorunlarını dile getirdi.  

Mitingde en son konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, birlikte mücadele etme ve pes etmeme vurgusu yaptı. İktidarın korku iklimi yaratmaya çalıştığını savunan CHP lideri 'Kavga edeceğiz ve kazanacağız. Bu haklı davamızın önünü kesmek için sürekli güvensizlik ortamı yaratmak istiyorlar, başaramayacaklar, biz kazanacağız' diye konuştu. 

Kılıçdaroğlu, geçmişi örnek göstererek partisine yöneltilen eleştirlere de değinirken, 'Evet, hatalar oldu; biz bugün çok mükemmel bir parti iddiasında da değiliz ama hatalarımızdan ders çıkarmasını bilen bir partiyiz. Siz de Allah da şahidimdir ki, kendimizi geliştirmek ve düzeltmek için çok çaba harcıyoruz. İnanmaktan, denemekten, öğrenmekten şükretmekten vazgeçmeyenlerin başına harika şeyler gelir. Tam anlamıyla mükemmel olmasak da mükemmel bir göreve talibiz. İşsizlere iş sağlamak, ülkeye kardeşliği getirmek, milleti huzura kavuşturmak... Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, bölgesinde ve dünyada saygınlığı olan bir ülkeyi yeniden inşa etmek...' diye konuştu. 

 Gazeteciler Seyhan Avşar ve Hale Gönültaş'ın tehdit edilmesine de dikkat çeken CHP lideri, 'Paramilerlere, mafyalara, baronlara, kendini derin devlet olarak ilan eden müptezellere, SADAT'a' seslendi ve 'Olur da bu onurlu gazetecilerin tırnağına zarar gelirse, siz kendinizi unutun!' dedi. 

CHP lideri, 'Yolsuzluk yapanların, kul hakkı yiyenlerin kim olduklarına bakmadan kafalarına inmek zorundayız. Sarayın ve suç işleri bakanının elinden yetkiyi aldığımızda, hepsinin, bu beşli çetelerin defterini dürmek zorundayız. Bunların düzenine çomak sokacağız. Kan emicileri sırtımızdan söküp atacağız' diye konuştu.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü