Kılıçdaroğlu ve Jahrein arasındaki dava savaşı sürüyor, bir dava daha

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, 'Jahrein' takma isimli Ahmet Sonuç hakkında dava açacaklarını duyurdu.
Kılıçdaroğlu ve Jahrein arasındaki dava savaşı sürüyor, bir dava daha
2023-07-21 13:52:44   Güncelleme: 2023-07-21 13:52:44    

Daha önce Kılıçdaroğlu'nun daha önce iki kez dava açtığı 'Jahrein' bugün Twitter hesabından CHP liderine yönelik 'Demans hastası Leblebi kafalı' sözlerini yineledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Twitter hesabından bugün yaptığı açıklamada Ahmet Sonuç (Jahrein) isimli kişi hakkında tazminat davası açacaklarını duyurdu. Çelik'in açıklaması şöyle:

'Saldırganlık ve hakaret yoluyla istediklerini elde edebileceğini ve insanları sindirebileceğini düşünen, eleştiri ve hakaret ayrımını yapamayan, gün geçtikçe bayağılaşan, hedef aldığı kişilere yönelik olarak yaptığı hakaret kapsamlı yakıştırmalar ile kendisini tasvir ettiğinin ayrımına varamayan, Ahmet Sonuç (Jahrein) isimli kişi hakkında; bugünkü ahlaksız hakaretleri nedeniyle de derhal tazminat davası açacağız. Öncekilerde de olduğu üzere, elde edilecek tazminat miktarı öğrencilere burs olarak dağıtılmak üzere... Ayrıca, hakaret suçundan suç duyurusunda bulunacağız. Densizliklerin hesabını mutlaka soracağız.'