Kılıçdaroğlu'ndan destek veren 165 belediye başkanına teşekkür

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Antalya ve Muğla başta olmak üzere çıkan orman yangınlarıyla mücadeleye destek veren 165 belediye başkanına, teşekkür mektubu yolladı.
Kılıçdaroğlu'ndan destek veren 165 belediye başkanına teşekkür
2021-08-17 17:22:24   Güncelleme: 2021-08-17 17:22:24    

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya ve Muğla başta olmak üzere çıkan orman yangınlarıyla mücadeleye destek veren belediye başkanlarına, teşekkür mektubu gönderdi.
CHP'den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin yanı sıra, AK Parti, MHP ve TKP yönetiminde bulunan, toplam 165 belediye başkanına mektup gönderdiği belirtildi.
Mektubunda, cumhuriyet tarihin en büyük orman yangınlarıyla karşı karşıya kaldıklarına dikkati çeken Kılıçdaroğlu, 'Bu tür durumlarda en çok ihtiyaç duyduğumuz şey, siyasi çekişmeleri bir kenara bırakarak, birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir' değerlendirmesinde bulundu.
Yangınla mücadelede, orman personelinden belediye çalışanlarına, emniyet ve sağlık ekiplerinden gönüllülere kadar pek çok kesimin bu duygularla görev yaptığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:
'Büyük fedakarlıklar göstererek, canla başla çalışan her bir insanımıza minnet borçluyuz. Ülkemizin dört bir yanındaki yerel yönetimlerimiz de dayanışma bilinciyle yangın bölgelerine yardım elini uzattı. Sizler de belediye olarak sunduğunuz katkılarla bu büyük mücadelenin içinde yer aldınız. Ülkemizin orman yangınlarıyla mücadelesine verdiğiniz destek nedeniyle, sizlere ve mesai arkadaşlarınıza en içten şükranlarımı sunarım. Bir daha bu acıları yaşamamak dileğiyle, saygı ve sevgilerimi iletir, çalışmalarınızda başarılar dilerim.'
 

Vehaber Menu