Kılıçdaroğlu'ndan Mahir Akkoyun'a 'geçmiş olsun' telefonu

Marketlerde ürünlerin üzerine yapıştırılmaya başlanan, 'Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde' çıkartmalarını hazırlayan Akkoyun, gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı.
Kılıçdaroğlu'ndan Mahir Akkoyun'a 'geçmiş olsun' telefonu
2023-04-08 04:03:55   Güncelleme: 2023-04-08 04:03:55    

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayat pahalılığı ile ilgili hazırladığı etiketler nedeniyle gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan görsel iletişim tasarımcısı Mahir Akkoyun’u telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kemal Kılıçdaroğlu, hayat pahalılığı ile ilgili hazırladığı etiketler nedeniyle gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan tasarımcı Mahir Akkoyun’u telefonla aradı. CHP lideri Akkoyun’a geçmiş olsun dileklerini sundu.

Gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin fotoğraflarının yer aldığı 'Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde' yazılı etiketleri tasarlayıp sosyal medya hesaplarından paylaşan grafiker Mahir Akkoyun bu sabah gözaltına alınmış, akşam saatlerinde serbest bırakılmıştı.