KILIÇDAROĞLU'NUN ADI ANONS EDİLİNCE YUHALAMA BAŞLADI!

Kılıçdaroğlu, Yıldırım'dan meydanda dev bir Atatürk posteri bulunmasını ve daha büyük bir poster bulunmaması talebinde bulunmuştu.
Kılıçdaroğlu'nun adı anons edilince yuhalama başladı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

16:34 Kılıçdaroğlu'nun adı anons edilince meydandan yuhalama sesi yükseldi. Anonsçu "Asla, bugün birliktelik günü" dedi.

16:04 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, karayoluyla İstanbul'a geldi. Bahçeli'yi partililer karşıladı.

15:58 Darbe girişiminde hayatını kaybeden 239 kişiye atfen 239 kişilik mehter takımı, sahnedeki yerini alıyor.

15:15 Kazlıçeşme'de üzerinde 'milletin tankı' yazan bir Murat 124 gezdiriliyor

14:09 Miting alanındaki kalabalık 200-250 bine ulaştı.

13:14 Yenikapı'daki miting alanı dolmaya başladı. Hazırlıklar 5 milyon kişinin katılacağı şekilde yapıldı.

12:15 Otobüsler ücretsiz ring seferlerini Kazlıçeşme'ye kadar düzenliyor. Vatandaşlar Kazlıçeşme'den Yenikapı'ya kadar yürüyor.

12:00 Mitingte güvenliği sağlamak için 15 bin polis görev yapıyor.

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Sokaklara çıkın" çağrısı yapmasından bu yana ülke genelinde tutulan demokrasi nöbetlerinin finali niteliğindeki 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' bugün Yenikapı'da yapılıyor. Saat 17:00'de başlayacak mitingde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir konuşma yapacak. HDP'nin çağrılmadığı mitinge yüksek yargı başkanları ile Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve  kuvvet komutanlarının da katılması bekleniyor. 80 ilde canlı yayınlanacak miting için İstanbul genelinde tüm toplu ulaşım araçları gün boyunca ücretsiz olacak çalışacak.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ilk olarak CHP ve MHP liderlerine mitinge katılma çağrısı yapmış, Devlet Bahçeli katılma kararı alırken, Kemal Kılıçdaroğlu bu çağrıya olumsuz yanıt vermişti. Erdoğan'ın ardından Yıldırım da Kılıçdaroğlu'na katılma çağrısında bulunmuş, taraflar arasındaki temasların ardından CHP MYK'sından mitinge katılma kararı çıkmıştı. Kılıçdaroğlu, Yıldırım'dan meydanda dev bir Atatürk posteri bulunmasını ve daha büyük bir poster bulunmaması talebinde bulunmuştu.