Kim Kardashian'ın düğününe büyük ilgi!

İtalya'da yapılacak düğün öncesi, Fransa'nın başkenti Paris'te Versailles Sarayı'nda 600 davetlinin katıldığı bir kutlama yemeği verildi
Kim Kardashian'ın düğününe büyük ilgi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2022-01-23 06:23:59    

Kim Kardashian Foto Galerileri için tıklayınKim Kardashian Videoları için tıklayın

Kim Kardashian'ın smokin benzeri beyaz bir elbise tercih ettiği kutlama yemeği de hem öncesiyle hem de o sırada yaşananlarla en az kraliyet düğünleri kadar görkemli ve ilgi çekici oldu. Kim Kardashian ve Kanye West'in, yemeğe gitmek üzere kaldıkları otelden çıkmalarından saatler önce hareketlilik başladı.

KARDASHIAN BEKARLIĞA VEDADA DAĞITTI

Çiftin hayranları ve bir gazeteci ordusu, otelin kapısı önünde saatlerce bekleyip ünlü çifti görüntülemeye çalıştı. Kim Kardashian ve Kanye West, önlerindeki kalabalığı güçlükle aşarak otomobillerine bindi. Çift daha sonra Versailles Sarayı'nın yolunu tuttu. Versailles Sarayı'nın girişine de, sarayın özel bir etkinlik nedeniyle saat 17:30'dan itibaren ziyaretlere kapatıldığını belirten bir levha asıldı. Kutlama yemeği sırasında havanın kararmasından sonra sarayın bahçesinde havai fişek gösterisi yapıldı. Ünlü şarkıcı Lana Del Rey, geceyi şarkılarıyla renklendirdi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü