Kiras: İktidarın seçimde başarı kazanabilmesinin artık yegâne yolu muhalefetin çok büyük bir hata yapmasıdır

Karar Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras, ekonomik krize rağmen AKP'nin oy oranının yüzde 30 bandında olduğunu belirterek, 'Ama ne olursa olsun, iktidara destek vermeye devam eden kitlenin seçimi kazandırmaya yetecek büyüklüğe yeniden ulaşması çok çok zor artık' yorumunu yaptı.
Kiras: İktidarın seçimde başarı kazanabilmesinin artık yegâne yolu muhalefetin çok büyük bir hata yapmasıdır
2022-07-21 12:07:12   Güncelleme: 2022-07-21 12:07:12    

Kiras, 'Boş tencerenin bile yıkamayacağı iktidar' başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı:

'Çünkü özellikle 'Türk tipi Başkanlık' sistemine geçilmesinden itibaren sergilenen başarısız yönetimin yol açtığı sorunlar ortada. Son iki yıldır ise vatandaşın her geçen gün daha fazla canını yakan ekonomik kriz herkes için tahammül sınırını fazlasıyla aşmış bulunuyor.

Bu şartlar altında iktidar cephesinin önümüzdeki seçimde başarı kazanabilmesinin artık yegâne mümkün yolu muhalefet cephesinin çok büyük bir hata yapmasıdır.

Bu büyük hata ise olsa olsa altılı masanın birliğinin bozulması veya seçilme riski taşıyan bir ismin aday yapılması olabilir herhalde.

İhtimal vermek zor ama bunun gerçekleşmesi durumunda Demirel’in yaptığı genelleme yanlışlanmış, mutfaktaki boş tencerenin bile deviremeyeceği bir iktidarın da olabileceği ispatlanmış olur.'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü