Kıyafeti nedeniyle Melis Sezen’i hedef alan MHP’li Ahmet Çakar'a tepki yağdı: 'Kadınların kıyafetlerine de özgürlüğüne de dil uzatmamayı öğreneceksiniz'

Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar, katıldığı televizyon programında oyuncu Melis Sezen'i, 47. Altın Kelebek Ödülleri töreninde giydiği kıyafet üzerinden hedef göstererek, 'Bir kıyafet giymiş, o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor' dedi.
Kıyafeti nedeniyle Melis Sezen’i hedef alan MHP’li Ahmet Çakar'a tepki yağdı: “Kadınların kıyafetlerine de özgürlüğüne de dil uzatmamayı öğreneceksiniz”
2022-05-12 23:47:05   Güncelleme: 2022-05-12 23:47:05    

Eski MHP Mileltvekili Ahmet Çakar, oyuncu Melis Sezen’i Altın Kelebek Ödülleri töreninde giydiği kıyafet üzerinden hedef gösterek, kıyafetin 'kanunen suç' olduğunu savundu.

Katıldığı televizyon programında konuşan Çakar, 'Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş, o kıyafet kanunen suç. Hem de şikayete bağlı olmayan bir suçtur. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş, yani bu ahlaksızlığın danikasıdır' ifadelerini kullandı.

Çakar'ın sözleri sosyal medyada tepki çekti.

Daha önce de Gülşen, Aleyna Tilki sahne kıyafetleri nedeniyle hedefe konulmuştu.

Vehaber Menu