Kızımızın ne giyeceğine karışmayız!

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar, şortlu fotoğraflarıyla gündeme gelen 19 yaşındaki kızları Yasmin için “Kızımız kendini biliyor. Ne giyeceğine karışmayız. Şekilciliği toplum olarak bırakmalıyız” dedi.
Kızımızın ne giyeceğine karışmayız!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2019-01-26 05:25:10    

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin, geçtiğimiz akşam Nişantaşı’nda çekilen fotoğraflarıyla gündeme geldi.

YASMİN ERBİL FENA YAKALANDI

19 yaşındaki Yasmin’in anne ve babası ise kızlarının giydiği şort yüzünden haber olmasına tepki gösterdi. Mehmet Ali Erbil, “19 yaşında bir genç kız Yasmin.
Kendini biliyor ve ona güvenimiz sonsuz. Ne giyineceğine karışmam ve onu kısıtlamam. Kızım nerede ne yapacağını bilir” dedi.

ŞEKİLCİLİĞİ BIRAKALIM

Nergis Kumbasar ise şöyle konuştu: “Yasmin, her genç kız gibi sokakta ne satılıyorsa onu giyiyor. Bu çok normal. Bu konuları konuşmak bana çok saçma geliyor.Kızımın kıyafetlerine ne ben karışırım ne de Mehmet Ali. Arkadaşlarıyla buluşup gezmesi de çok normal. Zaten Yasmin çok çok iyi yetişmiş ve eğitim almış bir kız. Lise son sınıfta okuyor ve eğitimine yurtdışında devam edecek. İnsanların giyim şeklinden ziyade kafa şekilleri önemli. Şekilciliği toplum olarak bırakmalıyız.”

Vehaber Menu