Komedyen Oswalt, Covid-19 kurallarının olmadığı salonlardaki oyunlarını iptal etti

ABD'li komedyen ve oyuncu Patton Oswalt, performans göstereceği salonlarda aşılanma ve negatif Covid-19 testi şartı olmadığı gerekçesiyle Florida ve Utah eyaletlerindeki oyunlarını iptal ettiğini açıkladı.
Komedyen Oswalt, Covid-19 kurallarının olmadığı salonlardaki oyunlarını iptal etti
2021-09-15 10:08:10   Güncelleme: 2021-09-15 10:08:10    

Oswalt'ın, salonlardan şartları yerine getirmesini talep ettiği, ancak Florida'da aşı zorunluluğunun yasadışı olduğu ve Utah'In Salt Lake City kentindeki salonun da Oswalt'ın talebini reddettiği kaydedildi.

Oswalt, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 'Bu zor kararı, Covid vakalarının gittikçe artması üzerine verdim. Bir de bu kararı egom olması dolayısıyla verdim, ancak egom, insanların aptal komedim için ölmeleri gerektiğini düşünecek kadar büyük değil' dedi.

Oswalt'ın kararına aşı karşıtları sosyal medyadan tepki gösterirken, Oswalt söz konusu tepkilere ilişkin 'Herkes ne zaman 'ölen ölsün' diyen Thanos'a dönüştü? Şayet felsefeniz buysa, benim için değil Lizzo izlerken ölün. İzlenecek güzel bir son konser olur. Yapacağınız son şey bu olmamalı. Bunun üzerine bir zar atmayın' açıklamasında bulundu.