Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu: Vekil sayıldığı halde hala özgürlüğüne kavuşamayan Can yoldaşımıza buradan selam göndermek istiyorum

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP), Hatay Milletvekili Can Atalay'ın tahliye edilmesi talebiyle başlattığı ‘Özgürlük Yürüyüşü’ne, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu da katıldı. Yürüyüşün altıncı gününde, destek amacıyla yola çıktıklarını belirteren Başkan Maçoğlu, sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapmış ve 'Can Atalay başta olmak üzere Gezi tutsaklarına yapılan hukuksuzluğa karşı özgürlük yürüyüşü gerçekleştiren ve Hatay'dan yola çıkan TİP Genel Başkanı Erkan Baş’a destek olmak için Dersim'den yola çıktık. Yarın bütün hukuksuz, adalet dışı uygulamalara karşı omuz omuza yürüyeceğiz' ifadelerine yer vermişti.
Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu: Vekil sayıldığı halde hala özgürlüğüne kavuşamayan Can yoldaşımıza buradan selam göndermek istiyorum
2023-10-07 15:45:10   Güncelleme: 2023-10-07 15:45:10    

Bugün TİP Genel Başkanı Erkan Baş sosyal medya hesabından Başkan Maçoğlu’yla birlikte bir video  yayınladı.  'Özgürlük Yürüyüşü’nün 7. gününde yanımda değerli dostum, mücadele arkadaşım Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ve Sosyalist Meclisler Federasyonu’ndan yoldaşlarım var' ifadeleriyle yaptığı paylaşımda Genel Başkan Erkan Baş, 'Her adımda bizi bağrına basan işçi ve emekçilere teşekkür ediyorum' derken, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu 'Vekil sayıldığı halde hala özgürlüğüne kavuşamayan Can yoldaşımızın özelinde bütün buradan Ceyhan’dan bir selam göndermek istiyorum' dedi.

Genel Başkan Baş yayınladığı videolu paylaşıma 'Biliyorum ki özgür günler ve özgür bir gelecek, birleşik mücadelemizle mümkün olacak. Yoldaşların ayaklarına, yüreğine sağlık. Her gün daha da güçlü yürüyoruz!' notunu düştü.