Konya'da Erdoğan'ın ziyareti öncesi 13 gazete aynı manşetle çıktı!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya ziyareti öncesi şehirde yayın yapan yerel gazeteler aynı manşet ve haberlerle çıktı. Yerel gazete yetkilileri bunun AKP Konya İl Başkanlığının bir reklam çalışması olduğunu söyledi.
Konya'da Erdoğan'ın ziyareti öncesi 13 gazete aynı manşetle çıktı!
2019-03-22 10:38:14   Güncelleme: 2019-03-22 10:38:14    

Sözcü'ye konuşan Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, 'İçinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıyı düşünecek olursak yapacak bir şey yok. Maalesef böyle bir noktadayız.' dedi.

5 Mart 2014 tarihindeki Erdoğan ziyareti öncesi 'Millet Bu Oyunu Sandıkta Bozacak' 2 Haziran 2018 tarihindeki ziyareti öncesi 'Müjdelerle Geliyor, Vakit Konya Vakti' manşetleri ile okuyucularının karşısına çıkan Konya’daki yerel gazeteler bugün de aynı manşetlerle çıktı.

Bugün yayımlanan Konya'daki 14 yerel gazeteden 13'ü 'Gönülden Konya' manşeti ile okuyucusu ile buluşurken, sürmanşette de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı Konya mitingi duyuruldu. Öte yandan gazetelerin ilk sayfasında yer alan diğer haberlerin de aynı olması dikkati çekti. Yine gazetelerin ilk sayfasında, AKP İl Başkanı Hansan Angı'nın, 'Konya Belediyecilikte Bir Markadır' ve Konya'daki 31 seçim bölgesine ilişkin 'Cumhur İttifakı 31 İlçede de İddialı' mesajlarının yayınlandığı görüldü.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü