Konya'daki hayvan barınağından yeni görüntüler: Hayvanseverler, poşette taşınan kedileri böyle kurtardı

Konya Hayvan Barınağı'ndaki bir köpeğin bir görevli tarafından elindeki kürekle vurularak katledildiği görüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında iki kişi göz altına alındı. 
Konya'daki hayvan barınağından yeni görüntüler: Hayvanseverler, poşette taşınan kedileri böyle kurtardı
2022-11-25 17:53:33   Güncelleme: 2022-11-25 18:59:52    

Haberin Videosu için tıklayın

Konya Barınağı'nda katliam videosu

Sosyal medyada paylaşılan bir video hayvan barınağı görevlisinin elindeki kürekle köpeğe vurarak katlettiği görüldü.

Konya'da Konya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ndeki görevlinin bir köpeğe elindeki kürekle vurarak ölümüne neden olan görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Konu ile ilgili Konya Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada soruşturma başlatıldığı ifade edilerek, 'Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizde yaşandığı iddia edilen üzücü olay hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bu hususlarda kurumsal hassasiyetimiz en üst noktadadır. Konu etraflıca değerlendirilerek sorumlular hakkında yasal işlem ve suç duyurusu yapılacaktır.' denildi.

Hayvanseverler, poşette taşınan kedileri kurtardı

Konya'da yer alan Hayvan Rehabilitasyon Merkezi önünde bir grup hayvansever, poşette taşınan kedileri araçtan indirerek kurtardı. 

Barınağın önündeki bir aracın bagajından çıkan kedilerin görüntüsünün de yer aldığı video sosyal medyada paylaşıldı. 

'Sorumluları açığa aldık'

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Hayvan Rehabilite Merkezimizde hepimizi derinden sarsan olayı gece inceledik, sorumluları açığa aldık, suç duyurusunda bulunduk ve şüpheliler gözaltına alındı. Süreci tüm yönleriyle sonuna kadar hassasiyetle takip edeceğiz' ifadesini kullandı.

Öte yandan, Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan yazılı açıklamada, konuyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 2 şüphelinin gözaltına alındığı aktarıldı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü