Köpeğe işkence yaparak ağaca sıkıştırdılar!

Romanya'da bir köpek işkence yapılarak ağaçların arasına sıkıştırıldı. Köpeğe işkence yapan kişi ya da kişilerin cezalandırılması için imza kampanyası başlatıldı.
Köpeğe işkence yaparak ağaca sıkıştırdılar!
2013-01-01 02:33:36   Güncelleme: 2020-08-22 16:36:26    

Gözde Y. Öztürk/ Vehaber

Romanya'da bir köpek işkence yapılmış ve ağaç dalları arasına sıkıştırılmış halde bulundu. Konu ile ilgili imza kampanyası başlatıldı. İşkence yapılan köpek için başlatılan imza kampanyasında şu ifadelere yer verildi:

DEFALARCA DÖVÜLDÜ

''Kafası tekmelendi, mavi kurdele bağlanmış halde kafası ağaca kıstırılmış biçimde bırakıldı! Şimdi Harekete Geçin!

Bu olay hayvanlara karşı hiç merhametin olmadığı Romanya'da 2016'da yaşandı. Bu olaylar neredeyse her gün yaşanıyor ve saldırganlar neredeyse hiçbir zaman yakalanamıyor. Bir şekilde tutuklandıklarındaysa hafif bir cezayla kurtuluyorlar. Bazı insanların bugünlerde neler yapabileceklerine sadece bir bakın. Bu savunmasız hayvan, kafası dalların arasında sıkışmadan önce defalarca dövüldü. Bu iğrenç 'gösteriyi' tamamlamak için de saldırganlar gövdesinin yanına mavi kurdele bağladılar. Kim bilir bu varlık ne kadar acı çekti? Bu ülkede ilgilenilmesi gereken temel sorun, keyfi kanunlardır. Kanunlara göre hayvanlara işkence ederken yakalananlar 3 ayla 1 yıl içinde hapis cezası ve ayrıca makul bir para cezası alabilir. Pratikte, bu asla olmuyor ve saldırganlar sadece bir uyarıyla veya düşük bir para cezasıyla kurtuluyorlar. Bunun değişmesi lazım, çünkü birçok hayvan gereksizce acı çekiyor. Yeter artık! Şartlar ne olursa olsun, masum hayvanları sömürenler için zorunlu hapis cezası istiyoruz. Lütfen Romanya'yı hayvanlar için daha iyi bir yer yapmak için yardım edin! Hayvanları gerçekten koruyacak ve bu görüntüleri geçmişteki kötü anılar olarak bırakacak yeni yasanın çıkmasına desteğinizi göstermek için imzalayın ve paylaşın.''

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü