Koronavirüs testi pozitif çıkan Kadir Şeker'in tutuklu yargılanmasının devamına karar verildi

Konya'da kız arkadaşı Ayşe D.'yi darp eden Özgür Duran'ı engellemeye çalışırken ölümüne neden olduğu için tutuklanan Kadir Şeker koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Kovid-19 testi pozitif çıkan Şeker'in karantinaya alınacağı belirtildi. Şeker'in ilk duruşmasından da tutukluluğunun devamı kararı çıktı.
Koronavirüs testi pozitif çıkan Kadir Şeker'in tutuklu yargılanmasının devamına karar verildi
2020-04-28 16:08:11   Güncelleme: 2020-04-28 16:08:11     DHA

Konya'da sevgilisi Ayşe D.'ye şiddet uygulayan Özgür Duran'ı engellemek istediği sırada kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kadir Şeker, koronavirüs şüphesiyle Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Şeker'in Kovid-19 testinin pozitif çıktığı, sağlık durumu iyi olduğu için taburcu edildiği ve karantinaya alınacağı belirtildi.

Şeker'in ağabeyi Fatih Hidayet Şeker ise, 'Kardeşim Kadir bugün sabah saatlerinde koronavirüs şüphesiyle Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Cezaevinde pozitif bir kişi ile temasta bulunduğu için şüphe üzerine test yapılmak için hastaneye gönderildi. Kardeşimin can güvenliğinin olduğu bir durumda tutuklu olarak yargılanmasının doğru olmadığını düşünüyoruz. İyileştiği durumda bile tekrar cezaevine döndüğünde yine aynı kişilerle temasta bulunacak' dedi.

Öte yandan bugün SEGBİS yöntemiyle bugün ilk kez hakim karşısına çıkan Şeker'in tutuklu yargılanmasının devamına karar verildi.

Vehaber Menu