Kürk satış mağazasına saldırı!

Animal Liberation Front (ALF) Kanada'da hayvanların derisininin yüzülüp satıldığı kürk mağazasına saldırı düzenledi. İtalya'da da eski askeri bir binada kötü koşullar altında ve kafeste tutulan 9 bıldırcın ALF tarafından alınarak hayvan hakları savunucula
Kürk satış mağazasına saldırı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Geçen hafta ABD'de Kürk Satış Merkezi'nin (NAFA) çatısındaki klimalara saldırı düzenlenmesinin ardından Kanada'da da kürk mağazasına saldırı düzenlendi.

Kanada'da kürk mağazasına molotof kokteyli ile saldırı düzenlenirken eylemi yazılı bir açıklama ile ALF üstlendi. Yapılan yazılı açıklamada "Hayvanlara işkence edip öldürerek para kazananların artık herşeyin değiştiğini anlaması için bir çok molotof kokteyli fırlattık.  Bu eylem bir yandan da kürk çiftliği cehenneminde esir edilmiş hayvanlara özgürlüğünü kazandıran bütün o güzel insanlarla dayanışma göstermek adına yapıldı." ifadelerine yer verildi.

 

İTALYA'DA ESKİ ASKERİ BİNAYA GİRİLDİ

31 Mayıs tarihinde ALF eylemcileri  Venedik- Mestre'de, eski bir askeri bina içerisinde küçük bir kafeste tutulan 9 bıldırcını kurtardı. Binada hayvan tüccarlığı yapan bir kişinin yaşadığı öğrenildi. Kurtarılan bıldırcınlar  bir tesise götürülülerek hayvan hakları savunucuları tarafından bakıma alındı.