Kuşa yumruk attı, kuyruğu kırıldı!

Yaralanan Çiko adlı kuş için abisini bıçaklayan Yakup Cengiz, üç yıl dokuz ay hapse mahkum edildi.
Kuşa yumruk attı, kuyruğu kırıldı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Kardeşine yumruk atan Aykut Cengiz, kardeşinin omzunda bulunan Çiko adlı kuşa yumruk atınca Çiko'nun kuyruğu kırıldı. DHA'nın haberine göre, Antalya Muratpaşa Mahallesi’ndeki evlerinde 27 yaşındaki Aykut Cengiz, yemek sırasında sarımsak yemeyen kardeşi Yakup Cengiz’le tartışmaya başladı.

 

Tartışmanın büyümesi üzerine odasına giden Yakup Cengiz, ‘Çiko’ adlı kuşla zaman geçirmeye başladı. Daha sonra odasına gelen abisi Aykut Cengiz tarafından yumruklanan Yakup Cengiz’in, o sırada omzunda olan Çiko da yumruklardan nasibi alınca yaralandı.

 

Çiko’ya yumruk isabet etmesine sinirlendi

 

Çiko’ya yumruk isabet etmesine sinirlenen Yakup Cengiz, mutfaktan aldığı bıçakla abisini karnından bıçakladı. Abisinin tedaviye alınmasının ardından gözaltına alınan Yakup Cengiz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Abisi Aykut Cengiz’in şikayetçi olmadığı Yakup Cengiz hakkında ‘yaralama’ suçundan dava açıldı.

 

Antalya 18’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında abisini yaralayan Yakup Cengiz savunmasını yaptı. Cengiz şöyle dedi: “Çiko adını verdiğimiz muhabbet kuşuna abimle birlikte bakıyoruz. Abim attığı yumruk nedeniyle Çiko’nun tüyleri döküldü, kuyruğu kırıldı. Ben cezaevine girince veterinere götürüp tedavisini yaptırmış. Şu anda annem, babam ve üç kardeşimle eski düzende Çiko’yla birlikte hayatımız devam ediyor.”

 

Aykut Cengiz ise kardeşinden şikayetçi olmadığını, aralarında husumet bulunmadığını söylese de yargılama sonunda kardeşi Yakup Cengiz’e, üç yıl dokuz ay hapis cezası verildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü