Laura Prepon, tarikatı bıraktığını açıkladı: 'Artık meditasyon yapıyorum'

Laura Prepon anne olduktan sonra hayatında bir dizi değişiklik yaptığını söyledi.
Laura Prepon, tarikatı bıraktığını açıkladı:
2021-08-18 17:44:49   Güncelleme: 2021-08-18 17:44:49     Independent

Orange Is the New Black dizisinin yıldızı Laura Prepon yaklaşık 5 yıl önce Scientology tarikatından ayrıldığını açıkladı.

People'a verdiği röportajda ABD'li aktris Scientology'den ayrılmak dahil anneliğin hayatına bir dizi yenilik getirdiğini söyledi. 

Her zaman açık fikirli olduğunu belirten Prepon şu ifadeleri kullandı:

Artık Scientology'nin parçası değilim. Çocukluğumdan beri her zaman çok açık fikirli oldum. Katolik ve Yahudi olarak yetiştirildim. Kiliselerde dua ettim, tapınaklarda meditasyon yaptım. Çin meridyen teorisini okudum. Yaklaşık 5 yıldır Scientology öğretilerini uygulamıyorum ve artık hayatımın parçası değil.

Halihazırda aktör eşi Ben Foster'la meditasyon yapmaya odaklandığını belirten Prepon şunları ekledi:

Her gün meditasyon yapıyoruz ve bundan gerçekten hoşlanıyorum çünkü kendi sesimi duymamı sağlıyor ve bu birlikte yapabileceğimiz bir şey.

Anne olduktan sonra hayatında birçok değişiklik yaptığını ifade eden aktris anneliğin kendisine farklı bir bakış açısı kattığını şu şekilde açıkladı:

Yeni anne olduğumda daha önce hiç yaşamadığım kaygılarla dolup taştım. Daha büyük çocukları olan arkadaşlarım, 'Laura bu bir aşama, devam edeceksin ve sonra farklı şeyler olacak' diyordu. Ve bu hayatımın diğer alanlarına da sıçradı. Hepimiz gelişiyoruz. Bunu çocuklarımda hep görüyorum.

Prepon'un biri 4 yaşında diğeri 16 aylık iki çocuğu bulunuyor. 

Trendeki Kız (The Girl On the Train) filminin kadrosunda yer alan 41 yaşındaki oyuncu 2015'te Scientology'ye yakın Celebrity dergisine verdiği röportajda Scientology'nin kendisini rahatlattığına dair şunları söylemişti:

Hayatımda her şey çok daha kolaylaştı eskisi kadar etkilenmiyorum. Daha önce olan şeyler beni rahatsız etmiyor. Eskisi gibi tepki vermiyorum.