Levent Kırca son yolculuğuna uğurlandı!

Karaciğer kanseri tedavisi sırasında 67 yaşında hayatını kaybeden sanatçı Levent Kırca son yolculuğuna uğurlandı.
Levent Kırca son yolculuğuna uğurlandı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Levent Kırca, son yolculuğuna uğurlandı.

CNN Türk'te yer alan habere göre yakınları, sanatçı dostları ve sevenlerinin katıldığı usta sanatçının cenazesi, Levent'te Afet Yolal Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

Levent Afet Yolal Camii'ne getirilen usta sanatçı Levent Kırca'nın cenazesinde taziyeleri, 6 yıldır birlikte olduğu "son eşim" dediği Aslı Çetiner ve çocukları kabul etti.

Cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Berhan Şimşek, Orhan Gencebay, Uğur Dündar, İlker Başbuğ, Müjdat Gezen ve Oktay Kaynarca gibi ünlü isimler de hazır bulundu.

Cenaze törenine katılan Doğan TV Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ da Levent Kırca'nın ikinci eşi Oya Başar ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Son yolculuğunda Kırca'yı cami avlusunu dolduran hayranları da yalnız bırakmadı.

Taziyeleri kabul eden Levent Kırca'nın oğlu Umut Kırca, "Üzgünüz tabii. Çok keyifsiziz. Uzun zamandır 3-4 aydır biliyoruz zaten hastalığını. Tükiye'nin başısağolsun. Büyük bir değerdi. Herkesin çok sevdiği bir insandı. Allah'tan rahmet diliyorum babama" diye konuştu.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü