Levent'teki MetroCity AVM'nin çatısında yangın; çalışanlar ve müşteriler tahliye edildi

İstanbul Levent'te bulunan MetroCity AVM'de yangın çıktı. Alışveriş merkezinin çatısında çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor.
Levent'teki MetroCity AVM'nin çatısında yangın; çalışanlar ve müşteriler tahliye edildi
2022-12-16 15:00:02   Mettre à jour: 2022-12-16 15:00:02    

Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan Metrocity Alışveriş Merkezi'nin çatı kısmında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine giden ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Çalışanlar ve müşteriler tahliye edildi.

Alışveriş merkezinin çatısında çıkan yangının söndürülmesi için ekiplerin müdahalesi sürüyor. Yoğun duman oluşan yangın nedeniyle ekipler Bakırköy'den tüp aracı ve diğer ilçelerden de takım desteği istedi.

'Şu an için yaralı veya can kaybı bilgisi yok'

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, olay yerinde yangınla ilgili açıklama yaptı. Keskin, 'Şu an için yaralı veya can kaybı bilgisi yok, yangının büyümemesi için çalışıyoruz' dedi.

Keskin'in açıklaması şöyle;

'Yangın söndürülmek üzere henüz bitmiş değil. Şu an için can kaybı ve yaralılar hakkında herhangi bir bilgi yok. Nedenini henüz bilmemiz imkansız. Ayrıca burada bir gece kulübü vardı. Muhtemelen 'orada çıktı' diye bir söylenti var. Can kaybı olmadan bu yangını kontrol altına almaya çalışıyoruz. Maksadımız yangının daha geniş bir çerçeveye ulaşmasını engellemek, can kaybı olmaması için elimizden geleni yapıyoruz.'

Yangın nedeniyle yükselen dumanlar Taksim Meydanı'ndan böyle görüntülendi;