Mabel Matiz''in yeni klibinde ağlaması dikkat çekti

Mabel Matiz, 'Bahçemin En Zor Gülü' şarkısına kendisinin çok içten ağladığı sahnelerle duygusal bir klip çekti. O anlar sosyal medyada ilgi gördü.
Mabel Matiz''in yeni klibinde ağlaması dikkat çekti
2023-09-22 19:26:28   Güncelleme: 2023-09-22 19:26:28    

Şarkıcı Mabel Matiz, üç yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığı, ana prodüktörlüğünü ve kreatif tasarımını bizzat üstlendiği 5. albümü 'Fatih'te yer alan 'Bahçemin En Zor Gülü' isimli şarkısını kliplendirdi. Çekim esnasında duygulanarak hüzünlü anlar yaşayan Matiz'in çok içten ağladığı belirtildiği sahneler sosyal medyada dikkat çekti.

Albümde yer alan 'Bahçemin En Zor Gülü' şarkısı için Mabel Matiz, 'Albüme son anda giren, albümün en genç şarkısı. Diğer şarkıların aksine bu şarkıyı orkestra arkadaşlarımla 'hücum kayıt' olarak çaldık. Bazı aşklar kırk yılda bir gibidir. 'Bahçemin En Zor Gülü' de böyle bir hikayeye yazıldı. Şarkıyı iyi ki albüme koydum, yoksa aklım kalacaktı.' diye belirtti. 

Sözü ve müziği Mabel Matiz imzası taşıyan ve yönetmenliğini Fatih Cihangir Selimoğlu’nun üstlendiği 'Bahçemin En Zor Gülü' şarkısının klibi Mabel Matiz'in YouTube kanalında yayında dinleyicileriyle buluştu.