Maçı kaybeden öğrencisine tokat atan antrenör hakkında soruşturma

Türkiye Tekvando Federasyonu, Diyarbakır’da yapılan il seçme müsabakalarında bir antrenörün sporcuya tokat attığı olayla ilgili bir açıklama yayınladı.
Maçı kaybeden öğrencisine tokat atan antrenör hakkında soruşturma
2022-05-21 00:52:45   Güncelleme: 2022-05-21 00:52:45     © DHA

Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmeleri'nde genç sporcuya tokat atan antrenör ile ilgili Türkiye Tekvando Federasyonu’ndan yapılan açıklamada konuyla ilgili gerekli işlemlerin başlatıldığı ifade edilirken şunlar kaydedildi:

'Dün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu yaşarken gündeme gelen olay başta tekvando camiamız olmak üzere toplumun her kesiminin tepkisini çekmiştir. Diyarbakır tekvando il seçme müsabakaları esnasında bir antrenörümüzün ekranlara da yansıyan ve sporcusuna tokat attığı olayla ilgili Federasyonumuz derhal gerekli işlemleri başlatmıştır. Söz konusu antrenör, tedbirli olarak Federasyonumuz Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş olup, aynı antrenörle ilgili Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ceza Kurulu’na da gerekli işlemlerin yapılması için resmi yazı yazılmıştır. Söz konusu antrenör, hakkındaki soruşturma sonuçlanana kadar tekvando ile ilgili bir görevde bulunamayacaktır.'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü