Mahalle muhtarı: Akşam gezen kız çocuklarını döverim!

Facebook hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la sarayda çektirdiği fotoğrafları bulunan Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, sosyal medyadan istediklerini yapmayanları döveceğini yazdı.
Mahalle muhtarı: Akşam gezen kız çocuklarını döverim!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Facebook hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la sarayda çektirdiği fotoğrafları bulunan, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, Facebook üzerinden, "Mahallemizin gençlerine duyurulur" başlıklı bir paylaşımda bulunarak, kız çocuklarının akşam ezanından sonra parklarda velisi olmadan gezmemesi, 18 yaşından küçük çocukların sigara içmemesi gibi kurallar açıkladı ve aksi şekilde davrananları döveceğini yazdı.

Kandaz, şunları söyledi:

* Kız çocuklarının akşam ezanından sonra parklarda velisi olmaksızın dolaşmasını görmek istemiyorum.

* 18 yaş altı çocukların ağzında sigara görmek istemiyorum.

* Gençlerin bir arada toplanıp, ahaliyi rahatsız edebilecek, gürültü verici ve uygun olmayan argo kelimeler kullanarak ses kalabalığı yapmaları tarafımca uygun görülmemektedir.

"Bu saydıklarıma karşı aksi davrananları eşek sudan gelene kadar döverim, bilmiş olun. Beni bilirsiniz. Sevmesini de iyi bilirim, dövmesini de. Benden söylemesi" şeklinde uyaran Kandaz, şu sözleri paylaştı: "Herkes çocuklarına sahip çıksın. Gece 12, 13 ve 14 yaşlarında kız ve erkek çocuklarının velisi olmadan, ağızlarında sigara parklarda, sokaklarda ne işleri var. Ben bu duruma üzülüyorum. Kendi çocuklarımda görmek istemediklerimi, mahallemin ve komşularımın çocuklarında da görmek istemiyorum. Başlarına bir şey geldiği zaman herkesten çok ben üzülüyorum. Keşke diyeceğimize şimdiden önlemimizi almaya davet ediyorum. Çocuklarımıza şimdiden sahip çıkalım ki ileri de keşkeler demeyelim. Ben hayatım boyunca kendi çocuklarıma bile bir tokat vurmuş değilim. Bu paylaşımımda başka art niyetim yok."

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü