Manisa'da art arda depremler panik yarattı!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise, depremin büyüklüğünü 4.1 ve 4.2 olarak verdi. Yerin 11.3 ve 6.3 kilometre altında gerçekleşen sarsıntının ardından, en büyüğü 3.7 olan birçok artçı deprem kaydedildi.
Manisa'da art arda depremler panik yarattı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Eylül ayında iki saat içinde onlarca sarsıntının kaydedildiği Manisa'da, yine peş peşe depremler oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, 4 ve 4.2 büyüklüğündeki depremler, sabah saat 05.49 ve 05.51'de gerçekleşti.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise, depremin büyüklüğünü 4.1 ve 4.2 olarak verdi. Yerin 11.3 ve 6.3 kilometre altında gerçekleşen sarsıntının ardından, en büyüğü 3.7 olan birçok artçı deprem kaydedildi.

Depremin ardından sosyal medyada çok sayıda paylaşımda bulunuldu. Paylaşımlarda, "Günaydın! Manisa Akhisar'da 4 şiddetinde arka arkaya deprem olmuş, İzmir çevresinde etkili hissedildiği söyleniyor? Geçmiş olsun", "Korkutucuydu, hem de dört kere", "Alarm kurmana gerek yok! Depremler uyandıyor zaten", "Depremle uyandık günaydın Akhisar", "Akhisar yine sağlam sallanıyor.. Resmen uykumu da salladı" ve "Salihli böyle sallandıysa kim bilir Akhisar nasıldır" cümleler yer aldı. 

12 EYLÜL'DE 5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLMUŞTU

Manisa'da 12 Eylül Pazartesi günü öğleye doğru meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem Ege Bölgesi'ni sallamış, hemen ardından da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha olmuştu. Aynı gün onlarca artçı sarsıntı deprem merkezleri tarafından kaydedilmişti.

İHA

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü