Mansur Yavaş adaylığını açıkladı: 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni dönemde de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Yavaş, 'Nasip olursa, herkesin belediye başkanı olmaya devam edeceğim. Bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de, bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim. Bizim siyasi tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok. Ankara’da 25 yıl yaşanan travmayı tekrar yaşatmaya hakkımız yok. Allah nasip ederse, sizler de bize destek olursanız, seçime girip inşallah bir 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum' dedi.
Mansur Yavaş adaylığını açıkladı: 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum
2023-08-30 21:56:46   Güncelleme: 2023-08-30 21:56:46    

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasında Yalın Konseri ve Atatürk Çocukları Parkı 1. Etap Açılış Töreni etkinliğinde konuştu. Yavaş, 2024 yerel seçiminde yeniden Ankara Belediye Başkanı adayı olacağını açıkladı.

'Sizler de bize destek olursanız, seçime girip inşallah bir 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum'

Yavaş şöyle konuştu:

'Nasip olursa, herkesin belediye başkanı olmaya devam edeceğim. Bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de, bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim. Bizim siyasi tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok. Ankara’da 25 yıl yaşanan travmayı tekrar yaşatmaya hakkımız yok. Allah nasip ederse, sizler de bize destek olursanız, seçime girip inşallah bir 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum.

Sevgili ailem, bu yolda benimle yürümeye var mısınız?

Hakça, adaletle ve yetim hakkını gözeterek, Ankara’yı hep birlikte bir 5 yıl daha yönetmeye var mısınız?

Öğrencinin, çiftçinin, esnafın, emeklinin yanında olup, zorlu ekonomik koşullarda dayanışma ile kentimizi yönetmeye var mısınız?

Sizlerle gurur duyuyorum. Burada yankılanan gür sesi herkesin duyduğuna yürekten inanıyorum. Ankara’yı Mustafa Kemal Atatürk’e yakışır, dünya başkentleriyle yarışır bir hale hep birlikte getireceğiz.

Değerli hemşehrilerim,

30 Ağustos Zafer Bayramı’mızda, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal olmak üzere canını toprağa, toprağı vatana katan tüm kurtuluş kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’mızın kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Bayramınızı tekrar kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun.'