Maria Sharapova İstanbul'a geliyor!

Ünlü tenis yıldızı Maria Sharapova ve Dünyanın 4 numarası Agnieszka Radwanska İstanbul'daki YTA şampiyonasında buluşuyor
Maria Sharapova İstanbul'a  geliyor!
2013-01-01 02:33:33   Güncelleme: 2023-04-18 04:51:04    

Maria Sharapova Foto GaleriMaria Sharapova Video Galeri

4 Grand Slam şampiyonu Maria Sharapova’nın, Dünya 4 numarası Agnieszka Radwanska’nın ve ilk sırada yer alan çiftler takımı Sara Errani ve Roberta Vinci’nin 22-27 Ekim 2013 tarihlerinde İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan TEB BNP Paribas WTA Championships’e katılmaya hak kazandığını bugün yaptığı açıklamada bildirdi.

Sharapova’nın katılımı ise, tedavi süreci devam ettiğinden dolayı belirsizliğini koruyor.

TEB BNP Paribas WTA Championships, dünyanın teklerde en iyi 8 kadın oyuncusunun ve çiftlerde en iyi 4 takımının, toplamda 6 milyon dolar olan rekor ödülden pay almak ve kadın tenisinin en prestijli şampiyonluk unvanlarından birini kazanmak için verdikleri mücadeleyi gözler önüne sermekte. İstanbul bu elit sezon sonu mücadelesini üçüncü ve son bir kez daha ağırlamaya hazırlanıyor.

WTA’nın Başkanı ve CEO’su Stacey Allaster “Maria’nın iyileşme süreci devam ediyor olsa da, Maria, Agnieszka, Sara ve Roberta’yı TEB BNP Paribas WTA Championships-İstanbul’daki oyuncu ekibine dahil ettiğimizden dolayı çok heyecanlıyız.” dedi ve şöyle devam etti: “Şampiyonaya bir aydan az süre kalmış durumda. Bu bir aylık süreçte gerek İstanbul gerekse dünyanın her yerindeki tenisseverler için yine ses getiren bir turnuva finali gerçekleştirmek adına çalışmalarımıza büyük bir hevesle devam ediyoruz.”

Vehaber Menu