MARMARA ÜNİVERSİTESİ’NDE SATIRLI SALDIRI!

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde ülkücü oldukları söylenen bir grup iki öğrenciye satırla saldırdı. Olaya tepki gösteren öğrenciler üniversiteden Kadıköy Boğa Meydanı’na yürüyerek saldırıyı protesto etti.
Marmara Üniversitesi’nde satırlı saldırı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Marmara Üniversitesi’nde ülkücü bir grup 2 öğrenciye satırla saldırarak yaraladı. Saldırıyı protesto etmek isteyen öğrencilere polisin izin vermemesi üzerine, öğrenciler Kadıköy Boğa Heykeli'ne bir yürüyüş gerçekleştirerek burada saldırıyı protesto etti.

'GÜVENLİK BİZİ KAMERAYA ÇEKTİ, SALDIRANLARI DEĞİL'

Saldırıya uğrayan öğrencilerden birinin Bianet'e verdiği bilgiye göre dört kişilik grup satırlarla saldırıda bulundu. Kendilerini savunmak için taş atmaya çalıştıklarını belirten öğrenci, özel güvenlik görevlilerinin kendilerini tutarak, görüntülerini kameraya aldıklarını söyledi. Saldırıya uğrayan öğrenci ayrıca güvenliğin ve yaklaşık 300 polisin satırlı gruba müdahale etmediğini belirtti.

Saldırganların içerisinde cezası olan ve mezun olan kişilerin de olduğunu belirten öğrenci, olayı protesto etmek istediklerinde ise polisin kendilerine ‘Slogan atmayacaksınız, hepinizi gözaltı yaparım’ dediğini ve hakaret ettiğini anlattı.