MASLAK'TA HAMİLE KEDİ ÇÖPE ATILDI!

İstanbul Maslak'taki bir restoranda müşterileri kaçırdığı gerekçesiyle hamile bir kedinin çöpe atıldığı iddiası hayvan hakları savunucularının tepkisine neden oldu.
Maslak'ta hamile kedi çöpe atıldı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İddialara  göre İstanbul Maslak 'ta Plaza'nın alt katında yer alan Q - Cook isimli restoranda  çevre sakinlerinin baktığı kedi çöp kutusuna atılıp arabayla götürülmeye çalışıldı.

Starbucks'ta otururken durumu farkeden bir müşteri kedi arabaya atılacakken engel oldu ve kediyi kurtardı. Kediyi kurtaran müşteriye restoran işletmecisi ve çalışanları tarafından da hakaret edildiği iddia edilirken aynı zamanda kediyi kurtaran kişilere  'Pazartesiye kadar siz bir şey yapmazsanız ben yapacağımı bilirim" diyerek tehdit edildikleri aktarıldı.

Sosyal medyada ise olayla ilgili bir kişi şu ifadelere yer verdi;  "Bu yaşananlar ilk defa olmuyor. Daha önce ben de dahil birçok çalışma arkadaşım kedileri beslediğimiz, barınak yaptığımız için hakaretlere, azarlara maruz kaldık! Hem restoran hem de plaza yönetimi daha önce defalarca, soğuk kış günlerinde kıyıya köşeye koyduğumuz kedi yuvalarını attı! Gerekçe ise, plazanın görüntüsü bozuluyormuş!!! (Restoranın içindeki kocaman kedi resmi de bir başka ironi!) Yaşam yoksa, iş de yok, iş yeri de yok, aş da yok, yemek de yok! Önce yaşama saygı duymayı öğreneceksiniz pislikler!

Bu arada aynı kedinin kardeşi, sarı olan yaklaşık 2 haftadır ortada yok! Onların zehirlediğinden, öldürdüğünden ya da ıssız, yemek bulamayacağı bir yere atılarak ölüme terk edildiğinden şüpheleniyoruz."