MEB destekli cihat çağrısı!

İstanbul Sirkeci Tren Gar'ında Türkiye Dergiler Birliği tarafından gerçekleştirilen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteklediği islamcı yayınevlerinden oluşan 6. Uluslararası Dergi Fuar'ı düzenleniyor.
MEB destekli cihat çağrısı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İleri'den Merve Bahtiyar ve Ali Gürses'in haberine göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce okullara gönderilen yazıyla, öğrenci ve öğretmenlerin fuara katılmaları istendi. Fuarda birçok cemaatin yayınevi bulunurken, bu yayınevlerinden cihat çağrısı yapan kitaplar satılıyor. Fuarda İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de masası yer alıyor.

YAZI YAZILARAK ÖĞRENCİLERİN KATILMASI İSTENDİ

Türkiye Dergiler Birliği'nin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderdiği yazıyla fuara öğrenci ve öğretmenlerin katılımını talep etmesi üzerine, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünce okullara gönderdiği yazıda, fuara tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılmasını istendi. Milli Eğitim Müdürlüğü okullardan, fuar afişlerinin okullara asılmasını, fuara öğrenci ve öğretmenlerin taşınmasını ve katılım gösteren öğrenci ve öğretmen sayısının İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirilmesini ilgili yazıda belirtti.

Fuarı destekleyen diğer kurumlar arasında Başakşehir, Zeytinburnu, Üsküdar Belediyeleri, TCDD, Başbakanlık Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansı (TİKA) yer alıyor.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü