Mehmet Özhaseki:Bu kadar kirli ilişkiler yumağı görmedim

Özhaseki, CHP adayı Mansur Yavaş hakkındaki sahte senet iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunuyor
Mehmet Özhaseki:Bu kadar kirli ilişkiler yumağı görmedim
2019-03-15 10:31:06   Güncelleme: 2019-03-15 11:14:24    

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki, CHP adayı Mansur Yavaş hakkındaki sahte senet iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Özhaseki'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

'Hangi, hizmet karşılığında aldınız bu hizmeti. Hangi hizmeti veriyorsunuz da bu parayı alıyorsunuz?  Danışmanlık ücreti olarak bunu istiyorsanız, sözleşmeniz var mı? 3 küsür milyon lira istiyorsunuz. DIşarıda söylenen dedikodulara ben burada söylemiyorum ama kendisini dürüstlükle cevap vermediği sürece dışarıdaki dedikodular kesilmez. 

'Hukuk fakültesi diplomanı iptal ettiririm. Bugün ödemeye yanaşmazsan çarşamba günü diploma iptalin savcılığa veriliyor' diye mesaj atmış. Bunlar şantaj değil midir? Bu nasıl bir iştir. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ile ilgili bir takım kirli işler. 'Bak Necmettin, başlangıç olarak baroya raporunu veriyorum, dahası da olacak. Öde borcunu. Emekliliğini iptal ettiririm. Ailen senin sapık olduğunu biliyor mu?', sonra arkasından bizimki mağdur edebiyatı yapıyor ya, 'Kodese hazırlan. Senin düğününü basacağım,' diyor. Bunun gibi onlarca mesaj var. Hayretler içerisindeyim. Bir şey var dikkatimi çeken, 'Öde kurtul, vazgeçelim bu işten.' Bu nasıl bir iştir, bu nasıl bir adamdır böyle ya. Beni suçladığına göre benim de öğrenmek hakkım. Kamuoyu önünde bunları dürüstlükle açıkla. Bunlardan kaçamazsın. Polemik yapar, sorulardan kaçarsan herkes anlar bunu. Dürüstlükle cevap vermenin dışında çaresi yok bunun.

Ayrıntılar gelecek...

Vehaber Menu