Mehmet Topal'dan kurşunlanma açıklaması!

Geçtiğimiz günler arabasına kurşun isabet eden Mehmet Topal, Eskişehirspor maçının ardından açıklama yaptı.
Mehmet Topal'dan kurşunlanma açıklaması!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

 Mehmet Topal Eskişehir maçının ardından arabasının kurşunlanamasıyla ilgili açıklama yaptı.

Topal şu ifadelere yer verdi;

Sezona iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Güzel galibiyet aldık. Takım halinde güzel oynadığımızı düşünüyorum. Bunu da gollerle süsledik. Konu hala adli makamda olduğu için burada bir şey söylemek doğru olmaz. Uygar kardeşimle ölümden döndük. Kendimden çok Uygar için korktum. Birileri sosyal medyada kumar borcu varmış diyor. Ben hayatım boyunca kumar oynamadım. Kumarda kaybedecek parayla yüzlerce çocuğu okuturum. Saçma sapan konuşan insanlarla avukatlarımız adalet önünde görüşecek. Ben hayatım boyunca kumar oynamadım. Mayfa tarzı işlerle uğraşmadım. Bizim paramız tamamen hayır işine gider. Açık söylemem gerekirse bu olay beni mental olarak zorladı. İki üç gündür doğru düzgün uyuyamıyoruz. Kolay değil bu mental yorgunlukla sahaya çıkmak. Bu asılsız şeyleri ortaya atarken biraz daha dikkat edin. Benim ailem var çocuklarım var. Bugün çok zor bir psikolojiyle maça çıktık. Şükürler olsun ki can kaybı olmadan atlatıldı. Ben kimseyi görmedim rutin idman günümdü. Beraber konsolosluğa gidiyorduk. Arabada konsolosluğa giderken böyle bir şey geldi başımıza. Benim bir şey söylemem çok doğru olmaz adli makamlar bakıyor bu işlere.

    Psikolojik destek almadık geçen sene yaşadığımız bir olay vardı. Bir ihtiyaç görmedim. Bu saate kadar kimseye yanlışımız olmadı. Bize kötütlük yapanlar olsa da biz iyilikle cevap veiririz. Ben bazı insanlara yorum yaparken dikkat etsinler diyorum. Saçma sapan şeler konuşmasınlar. Bu bize şahsi bir şey değil adli makamlar gerekli açıklamayı yaptı. Emniyet olayı kısa zamanda aydınlatacaktır.

'HEPİMİZ ÖLELİM MEHMET TOPAL YAŞASIN'
Sarı-lacivertli taraftarlar, hafta içi aracına kurşun isabet eden futbolcuları Mehmet Topal'a büyük destek verdi. Maça yedek kulübesinde başlayan Topal'a sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, "Hepimiz ölelim, Mehmet Topal yaşasın" şeklinde tezahüratlar yaptı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü