MERAL AKŞENER: ZAM YAĞMURUNUN DURMASI İÇİN O KULAĞI ÇEKECEKSİNİZ

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Adana Pozantı’da konuşan Akşener 'Şimdi diyorlar ki, Kandil’le sözleşme imzalamışım. Ayıp be ayıp devletin ciddiyetine yakışıyor mu? Kandil’le sözleşmeyi Meral Akşener imzalamaz, onu ancak sen imzalarsın.' dedi.
Meral Akşener: Zam yağmurunun durması için o kulağı çekeceksiniz
2019-03-23 18:14:15   Güncelleme: 2019-03-23 18:14:15    

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamalarından satır başları şöyle:

'Uzun zamandır size seçmen velinimetimdir denilmiyor. 31 Mart’ta o kulağı çekerseniz, 4 yıl sonra seçim olacak ya kurbanın olan o oyu bana ver diyecek.

Şimdi diyorlar ki, Kandil’le sözleşme imzalamışım. Ayıp be ayıp devletin ciddiyetine yakışıyor mu? Kandil’le sözleşmeyi Meral Akşener imzalamaz, onu ancak sen imzalarsın.

1 Nisan’dan itibaren zam yağmurunun durması için, elektriğin uçmasını engellemek için, 31 Mart’ta o kulağı çekeceksiniz.

Milli irade diyordu, siz muhtar olamaz denilen kişiyi başbakan yaptınız, cumhurbaşkanı yaptınız sonra başkan oldu, sonra tek adam oldu ama size unuttu.

Çiftçinin, her türlü girdisini pahalı koydu, ürünü pahalı ürettiği için sizi terörist ilan etti, size ihanet etti. Üniversite mezunu çocukların iş bulamadığı bir Türkiye’de diktatör olmak istedi. Şu karşınızda duran kardeşinizi 24 saat tehdit ediyor.'