Meteoroloji'den 4 il için fırtına uyarısı

Kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.
Meteoroloji'den 4 il için fırtına uyarısı
2019-11-24 20:27:12   Güncelleme: 2019-11-24 20:27:12    

Meteoroloji'den yapılan açıklamada yarın Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla'da kuvvetli rüzgâr ve fırtına beklendiği belirtilerek, halktan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. 

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yarın 4 ilde kuvvetli rüzgâr ve fırtına beklendiği kaydedildi. Antalya ve ilçelerinde yarın sabah saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu yönlerinden başlayacak rüzgârın, zamanla şiddetini artırarak iç kesimlerde kuvvetli rüzgâr ve fırtına (60-80 km/sa), kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli fırtına (80-100 km/sa) şeklinde esmesinin beklendiği yapılan açıklamada belirtildi. Isparta, Burdur ve Muğla'da da etkili olacağı belirtilen fırtınanın, salı günü sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesinin beklendiği kaydedildi.

Kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. (DHA)