Metrobüs kavgası: Cezadan yeni çıktım, babama acımadım sana hiç acımam

Söğütlüçeşme metrobüsünde olduğu belirtilen konumda yolcular arasında müzik dinleme tartışması yaşandı. Bir yolcu diğer yolcuya tehditkâr şekilde 'Cezadan yeni çıktım, babama acımadım sana hiç acımam' dedi.
Metrobüs kavgası: Cezadan yeni çıktım, babama acımadım sana hiç acımam
2023-08-04 10:40:30   Güncelleme: 2023-08-04 10:40:30    

Söğütlüçeşme metrobüste yaşandığı aktarılan olayda bir yolcu telefonundan yüksek sesle müzik dinleyince, metrobüste müzik dinleyenler için sesin kısılması adına uyarı anonsu yapıldı. Bunun üzerine şoför arkasında oturan kadın yolcu arkasında dönerek 'Hangi geri zekâlı dinliyor?' dedi.

Bu sözleri duyan hemen arka sırada bulunan genç erkek yolcu ise kadına bağırarak, ''Son ses müzik dinleyeceğim hadi karış karışabiliyorsan. Dua et, ağzını aç hadi ağzını açabiliyorsan. Bak cezadan daha yeni çıkmışım benim başımı belaya sokma, tekrardan girme gibi bir niyetim yok. Acımam bak, kendi babama acımamışım sana hiç acımam. Geri zekâlı diyor, kısar mısın diye söylese neyse. Herkese söyle geri zekâlı.'' dedi. 

Kadın yolcunun cevap verdiği anlarda erkek yolcu oturduğu yerden ayağa kalkarak kadın yolcunun üzerine yürüdü. Orada bulunan diğer yolcular araya girerek erkek yolcuyu sakinleştirmeye çalıştı.

Metrobüsün durmadan yola devam ettiği anlarda tartışma devam etti. Bir sonraki durakta ihbar üzerine güvenlik görevlisi geldi. Kadın yolcunun tartışmaya devam etmesi üzerine diğer yolculardan ''artık yeter'' uyarısını aldı.