MHP'den Sinan Oğan'a yönelik ideoloji çorbası: Komünist Fethullahçı

Eski partisi MHP'den art arda, ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ı yönelen eleştiriler geliyor.
MHP'den Sinan Oğan'a yönelik ideoloji çorbası: Komünist Fethullahçı
2023-05-16 21:55:41   Güncelleme: 2023-05-16 21:55:41    

İlk yorum MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyup Yıldız'dan gelmişti. Yıldız, Sinan Oğan'ın paylaşımını alıntılayarak 'Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. 1 turda biter bu iş. Mezar soyguncuları sizi' demişti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de, isim vermeden ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ı eleştiren bir paylaşım yaptı. Yönter; 'Türk milliyetçiliğinin siyasi adresi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Türk milliyetçiliğinin siyasi, fikri ve ahlaki yolbaşçısı da Devlet Bahçeli’dir… Onun bunun mahallemize gece kondu yapmasına müsaade etmeyiz…' dedi.

Ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'den bir yorum geldi. Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Türk milliyetçiliğinin siyasi adresi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Türk milliyetçiliğinin siyasi, fikri ve ahlaki yolbaşçısı da Devlet Bahçeli’dir… Onun bunun mahallemize gece kondu yapmasına müsaade etmeyiz…' ifadelerini kullandı.Son yorum ise MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek tarafından yapıldı. Çiçek; Sinan Oğan'ı gençliğinde Marksist olmakla eleştirdi ve şunları söyledi:

Gençliğinde Marksizm-Leninizm yoldaşı, 2004 yılında kapatılan FETÖ gazetesi Zaman'ın tam sayfa yazarı, sonra DYP gençlik kollarında, sonra MHP'de... Tam Zübük hikayesi gibi. Hayata hep menfaat penceresinden bakan tipleme. Zaten ondan seçimi görmeden 'Pazarlıklarımız olacak' demişti.

Vehaber Menu