midesinden 40 tane bıçak çıktı!

midesinden yaklaşık 18 santimetre boyunda 40 adet katlanabilir bıçak çıkan hindistanlı adam cnn’e yaptığı açıklamada, 'ailemi üzdüğüm için çok mutsuzum. ameliyatımı yapan doktorlara ömrüm boyunca minnettar kalacağım, benim hayatımı kurtardılar!' şeklinde
Midesinden 40 tane bıçak çıktı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

metal yeme tutkusu olan hindistanlı#39;nın karnından beş saatlik bir ameliyatla tam 40 adet bıccedil;ak ccedil;ıkarıldı.

cnnrsquo;e konuşan doktor jatinder malhotra, rdquo;karşı konulmaz bir metal yeme tutkusu vardı. bu kadar tecruuml;beli cerrahlar olmamıza rağmen, biz bilenbsp;ameliyatnbsp;sırasında tedirgin olduk. gerccedil;ekten inanılmaz gergin bir suuml;reccedil;ti. bu tarz cerrahi operasyonlarda kuuml;ccedil;uuml;cuuml;k bir hata bile, hastanın hayatını kaybetmesine neden olabilir.nbsp;bennbsp;20 yıllık doktorluğum boyunca hiccedil; buna benzer bir durumla karşılaşmadımrdquo; dedi.

dr. malhotrarsquo;nın ifadesine gouml;re; hastalığın teşhisi, operasyonun planı ve ameliyat ekibini bir araya getirmek tam iki guuml;n suuml;rduuml;.

hindistanrsquo;ın amritsar şehrinde bir hastanede gerccedil;ekleşen ameliyat beşnbsp;saatnbsp;suuml;rduuml;. midesinden yaklaşık 18 santimetre boyunda 40 adet katlanabilir bıccedil;ak ccedil;ıkan hindistanlı adam cnnrsquo;e yaptığı accedil;ıklamada, ldquo;ailemi uuml;zduuml;ğuuml;m iccedil;in ccedil;ok mutsuzum. ameliyatımı yapan doktorlara ouml;mruuml;m boyuncanbsp;minnettar kalacağım, benim hayatımı kurtardılar!rdquo; şeklinde konuştu.

doktorların yaptığı accedil;ıklamaya gouml;re, evli ve ikinbsp;ccedil;ocuknbsp;babası olan adamın hayati riski ortadan kalktı fakat rahatsızlığından tamamen kurtulması iccedil;in psikiyatr bouml;luuml;muuml;nden destek alması gerekiyor.