Migros'tan dolandırıcılık

Migros Sanal Market'ten sipariş veren müşterilere son dönemler bozuk ürünler gönderilirken diğer yandan müşteri yetkililerinin 'Ürününüz bugün' gönderilecek bilgisi verdiği halde ürünlerin gönderilmediği ve para iadelerinin de yapılmadığı ortaya çıktı. En son ameliyatlı emekli bir müşterisini 1 gün boyunca oyalayan Migros ürün ulaştırmadığı gibi para iadesi de yapmadı.
Migros'tan dolandırıcılık
2023-03-10 20:20:38   Güncelleme: 2023-03-10 20:34:41    

Yaklaşık 3 aydır müşterilere bozulmuş ürün gönderen şikayetlere rağmen bozulmuş ürünleri değiştirmeyen Migros Sanal Market'in işleyişine yönelik tepkiler artıyor.

Migros'un çok sayıda müşteriye 'Kapınıza geldik, evde yoktunuz,' 'Sizi aradık ulaşamadık', 'Ürününüz bugün gelecek' şeklinde aldatıcı bilgiler verdiği kaydedilirken para iadelerini yapmaması da tepkilere neden oldu.

Emekli ve hasta olduğu öğrenilen bir müşterisine aynı gün içerisinde defalarca '1 saat içerisinde ürünleriniz sizde' bilgisi veren Migros geceye doğru müşterisi aradığında 'Bugün gelmesi mümkün değil' bilgisi verdi, para iadesi de yapmadı.

Ayrıca Migros'un müşterilere ulaşan çoğu siparişi karıştırdığı müşterilere sürekli olarak farklı ürünler götürdüğü de şikayetler arasında.