Vehaber Logo


Son Dakika Haberi - Abdüllatif Şener'in oğlu, anneannesini rehin alıp öldürdü

Abdüllatif Şener'in oğlu, anneannesini rehin alıp öldürdü 2024-07-31 22:44:11 - 2024-07-31 23:09:22    
Son Dakika Haberi - Eski başbakan yardımcısı ve eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i rehin alarak öldürdü.

Olay, Ankara'nın Ayrancı Mahallesi'ndeki aile konutunda meydana geldi.

Bedirhan Şener ile 80 yaşındaki anneannesi Leyla Çetiner arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bedirhan, anneannesini silah zoruyla rehin aldı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ OLAY YERİNDE

Olayın gerçekleştiği sırada Abdüllatif Şener, durumun ciddiyetini anlayarak hemen polis ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın gelişimi nedeniyle özel harekat polisleri de olaya müdahale etmek üzere yönlendirildi.

Olay yerinde yaşanan gerginlik esnasında Bedirhan Şener, anneannesini silahla öldürdü. Olay sonrasında Bedirhan, polis tarafından gözaltına alınırken, sağlık ekipleri acil müdahale için hemen devreye girdi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ŞENER'DEN AÇIKLAMA: EŞİM DEĞİL

Abdüllatif Şener, sosyal medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu, eşinin hayatta olduğunu belirterek şunları söyledi:

* Psikolojik sorunları olan oğlum karşısındaki kişinin anneannesini olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay. Oğlumun, annesini öldürdüğü iddiaları doğru değil.

bedirhan şener abdüllatif şener leyla çetiner