Vehaber Logo


ATA EMRE AKMAN'I SEBEPSİZ YERE 25 YERİNDEN BIÇAKLAYAN PSİKOPAT KATİL ERDOĞAN ÖZDEMİR'İN AİLESİ DE SUÇ ÖRGÜTÜ GİBİ

Ata Emre Akman'ı sebepsiz yere 25 yerinden bıçaklayan psikopat katil Erdoğan Özdemir'in ailesi de suç örgütü gibi 2024-05-22 20:47:03 - 2024-05-22 21:01:01    
Balıkesir'de kurye Ata Emre Akman'ı 25 yerinden bıçaklayarak öldüren katil Erdoğan Özdemir'i azmettirdiği gerekçesiyle baba Orhan Özdemir de tutuklandı. Orhan Özdemir'in olayda adı geçen eski hayat arkadaşı Sultan Durmaz ise 'Ben bu aile ile 12 yıldır mücadele ediyorum. Beni bıçakladılar, evime kurşun sıktılar' dedi.

Zincir restoranda 1 haftadır kurye olarak çalışan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencisi Ata Emre Akman (20), 11 Mayıs'ta motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken Erdoğan Özdemir'in (17) saldırısına uğradı. Özdemir, Akman'ı 25 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Poliste verdiği ifadede 'Babamın imam nikahlı eşi Sultan Durmaz'ı nereden tanıdığını sordum. Beni tersleyince bıçakladım' dedi. Akman'ın, katilin bahsettiği kadına değil, başka bir daireye sipariş getirdiği ortaya çıktı.

'İLGİM YOK' DEMİŞTİ

Erdoğan Özdemir'in babası Orhan Özdemir ise olaydan sonra 'Sarhoştum. O gün uyuyakaldım. Olayla ilgim yok' diye ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Baba dün yeniden gözaltına alındı ve cinayetin azmettiricisi olduğu iddiasıyla tutuklandı. Sultan Durmaz ise dün ortaya çıktı ve yaşadıklarını anlattı. Orhan Özdemir'den 12 yaşında bir çocuğu olduğunu söyleyen Durmaz, '12 yıl önce beni aldattığı için ayrıldım. Şimdi bir başkasıyla evliyim ama bu aileyle mücadelem hiç bitmedi' dedi.

DEHŞETİ ANLATTI

Sultan Dunmaz, 'Orhan 2016'da önce benim evimi, daha sonra da ailemin evini kurşunladı. Annem, babam bu olay nedeniyle şehri terk etti. Evimi kurşunladığı için cezaevine girdi cıktı. İnfazı yanmasın diye bu kez ya babasını ya oğlu Erdoğan'ı bana gönderip tehdit yağdırdı. Babası beni 6 yerimden bıçakladı. Oğlu evime taşlar attı. Orhan beni hala tehdit etmeye devam ediyordu. Çevremdeki herkese korku verdi. Bu kurye çocuk da ne yazık ki Orhan'ın kurbanı oldu. Çok üzgünüm' diye konuştu.

KURYELERDEN ÖFKE KONVOYU

Ata Emre Akman'ın öldürülmesi kurye camiası içinde büyük öfke yarattı. Yurdun birçok şehrinde kuryeler konvoylar oluşturarak cinayeti protesto etti.

 

ata emre akman erdoğan özdemir orhan özdemir sultan durmaz
Galerie de photos Vidéos Actualités de dernière minute Catégorie vidéo Catégorie photo Vehaber Contact Mentions légales Menu