Vehaber Logo


BANU ALKAN’DAN ALEYNA TİLKİ’YE: EVDE OTURUP FİLMLERİMİ İZLİYORLAR, O KALIN BELLERİYLE TAKLİT YAPIYORLAR AMA OLMUYOR BEBEĞİM

Banu Alkan’dan Aleyna Tilki’ye: Evde oturup filmlerimi izliyorlar, o kalın belleriyle taklit yapıyorlar ama olmuyor bebeğim 2022-06-04 21:16:17 - 2023-04-15 14:45:30    
Geçen aylarda dünyaca ünlü Kylie Jenner’ın kendisini taklit ettiğini iddia eden Banu Alkan, şimdi de Aleyna Tilki'nin kendisini taklit ettiğini söyledi. Instagram'dan dans videolarını paylaşan Alkan, 'Evde oturup filmlerimi izliyorlar. O kalın belleriyle taklit yapıyorlar dedi.

Banu Alkan fotoğrafları için tıklayınBanu Alkan videoları için tıklayın

Yeşilçam’ın 'Afrodit'i olarak hafızalara kazınan Banu Alkan, son günlerde de yaptığı ilginç paylaşımlarla gündeme geliyor. Geçen günlerde dünyaca ünlü Kylie Jenner’ın kendisini taklit ettiğini söylediği paylaşımlarla iddia etmişti. Alkan 'Seni taklitçi Kezban seni. Saçlarımın uçuşuna kadar beni taklit ediyor' diye yazmış, Kylie Jenner da Alkan’ın Instagram paylaşımlarına bakmıştı.

Alkan şimdi ise genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin kendisini taklit ettiğini ileri sürdü. 'Evde oturup filmlerimi izliyorlar. O kalın belleriyle taklit yapıyorlar' diyen Alkan, Aleyna Tilki’nin dans ettiği bir video ile, kendisinin yıllara ait dans ettiği bir videosunu paylaştı.

banu alkan aleyna tilki
照片庫 影片 最後一刻新聞 影片類別 照片類別 Vehaber 聯絡方式 版本說明 選單