Vehaber Logo


BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ'NDE SMA EYLEMİ YAPAN KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ: HASTALARIN DURUMUNA DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİM, PİŞMAN DEĞİLİM

Boğaziçi Köprüsü'nde SMA eylemi yapan kişi adliyeye sevk edildi: Hastaların durumuna dikkat çekmek istedim, pişman değilim 2024-06-15 14:41:44 - 2024-06-15 14:45:38    
İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü'nde SMA yazılı aracı ile eylem gerçekleştiren R.C.Ç. adliyeye sevk edildi. R,C.Ç'nin ifadesinde SMA hastalarının durumuna dikkat çekmeyi istediğini söylediği ve pişman olmadığını belirttiği öğrenildi.

Boğaziçi Köprüsü'nde üzerinde SMA yazılı aracı durdurup bireysel bir eylem gerçekleştiren R.C.Ç. isimli şahıs adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da R.C.Ç adlı vatandaş, dün 22.14 sıralarında, Boğaziçi Köprüsü'nün Avrupa Yakası yönünde üzerinde SMA yazan bir araçla yolu kapattı.

Polis olası bir tehlikeye karşı köprüyü çift yönlü olarak yolu ulaşıma kapattı, köprünün iki tarafından da uzun kuyruklar oluştu.

Bir süre sonra ikna edilen R.C.Ç'nin 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğünü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı.

Şüpheli, Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

Şüphelinin ilk ifadesinde SMA hastalarının içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekmek için böyle bir eylem yapmak zorunda kaldığını söylediği ve pişmanlık duymadığını belirttiği öğrenildi.

sma
معرض الصور مقاطع الفيديو أخبار اللحظة الأخيرة فئة الفيديو فئة الصورة Vehaber جهة الاتصال بصمة القائمة