Vehaber Logo



Burger King'te uyuşturucu ile ödeme yapmak isteyen kişi çalışanlara silah çekti

Burger King'te uyuşturucu ile ödeme yapmak isteyen kişi çalışanlara silah çekti 2024-08-19 14:25:49 - 2024-08-19 14:25:49    
Colorado’da Eugene Robertson (40) isimli bir adam Burger King'te uyuşturucu ile yapmaya çalıştığı ödeme kabul edilmeince silah çekti. 143 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Robertson17 Ekim 2022 tarihinde Burger King drive-thru’da uyuşturucu ile yapmaya çalıştığı ödeme kabul edilmeyince çalışanı silahla tehdit etti. Daha sonra yolun diğer tarafındaki bir markette çalışan kasiyerin başına silah dayadı. Burada güvenlik kamerasını fark eden şahıs ekrana ve sonra dışarıda iki kişiye ateş açtı.

Olayın tanıkları,Robertson'ın,Tanrı hakkında konuştuğunu ayrıca yanında İncil taşıdığını ifade ettiler. Aynı günün akşamı Robertson, bir arkadaşının dairesine girmeye çalıştı. Kapı açılmayınca içeridekilere ateş açtı. Polis, Robertson'ı daire kompleksinde yakalayıp tutukladı.

Savcı Eric Ross açıklama yaparak, "Bu 143 yıllık ceza, o gece korkuya kapılan birçok mağdur için adalettir. Jüri, sanığın işlediği suçların ciddiyetini fark etti ve hakim de uygun bir ceza verdi," ifadelerini kullandı.

burger king colorado eugene robertson uyuşturucu eric ross