Vehaber Logo



DAĞITIMLARDA NEREDEYSE HİÇ ŞİKAYET ALMAYAN YURTİÇİ KARGO, EN İTİBARLI MARKA SEÇİLDİ

Dağıtımlarda neredeyse hiç şikayet almayan Yurtiçi Kargo, en itibarlı marka seçildi 2024-05-28 15:27:02 - 2024-05-28 15:27:02    
Yurtiçi Kargo, Türkiye İtibar Endeksi'nde beşinci kez üst üste sektörünün en itibarlı markası seçildi! Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canatan, kazanılan ödülle gurur duyduklarını belirterek, müşterilere teşekkür etti ve sürekli daha iyisini hedeflediklerini vurguladı.

Yurtiçi Kargo, Türkiye genelinde yapılan araştırmada kargo sektörünün en itibarlı markası seçildi. Beşinci kez üst üste bu ödülü kazanan şirket, Kent Üniversitesi ve İtibar Akademisi'nin ortak çalışmasıyla belirlenen Türkiye İtibar Endeksi'nde zirvedeki yerini korudu. Şirket yetkilisi, başarılarının arkasında müşteri güvenine dayandıklarını ve daima daha iyisini hedeflediklerini ifade etti.

YURTİÇİ KARGO, SEKTÖRÜNÜN EN İTİBARLI MARKASI OLARAK BEŞİNCİ KEZ ÜST ÜSTE SEÇİLDİ

Kent Üniversitesi ve İtibar Akademisi'nin iş birliğiyle gerçekleştirilen 2024 Türkiye İtibar Endeksi'nin sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde 26 bölge ve 72 ilde, yaklaşık 15 bin kişiyle görüşülerek oluşturulan endeks, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından da kabul gördü. Bilgisayar destekli telefon görüşmeleriyle yapılan araştırmada katılımcılara sektörler ve markalar hakkında sorular yöneltilmiş ve elde edilen veriler, Kent Üniversitesi'nin ilgili istatistik bölümlerinde analiz edilerek Türkiye İtibar Endeksi belirlenmiş.

2024 yılında gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre kargo sektörünün en itibarlı markası, beşinci kez üst üste Yurtiçi Kargo oldu. Kent Üniversitesi'nde düzenlenen ödül töreninde, markaya birincilik ödülü takdim edildi.

'HER ZAMAN DAHA İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Kazanılan itibar ödülüne ilişkin Yurtiçi Kargo adına açıklamalarda bulunan Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canatan, 'Bize bu gurur verici ödülü kazandıran 18 bin kişilik Yurtiçi Kargo ailesine ve bize bu ödülü takdir eden tüm müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Söz verdiğimiz gibi her zaman daha iyisi için çalışıyoruz' şeklinde konuştu.

Canatan sözlerine şöyle devam etti: 'Kazandığımız ödüllerle ve kamuoyu araştırmalarıyla görüyoruz ki müşterilerimiz bize güveniyor, bizler de onları destekliyoruz. Türkiye genelinde 80'in üzerinde aktif kampanyamızla tüm üretici ve esnafları kapsayacak şekilde kampanyalar uyguluyoruz. Ayakkabı üreticisinden, mahalle terzisine kadar her meslek grubuna yönelik kampanyalarımız var. Örneğin Yurtiçi Kargo şubelerinde öğretmen ve öğrencilerimizin her zaman indirimleri hazırdır. Şirket olarak biz üreten, çalışan, gelişen ve bir fayda sağlamak isteyen herkesin yanındayız. Aldığımız ödül dolayısıyla mutlu ve gururluyuz.'

yurtiçi kargo mustafa canatan
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü