Vehaber Logo


Dünyayı motosikletle gezen Rus fenomen Türkiye'de öldü

Dünyayı motosikletle gezen Rus fenomen Türkiye'de öldü 2024-07-23 15:29:54 - 2024-07-23 15:29:54    
Dünyayı motosikletiyle gezen ünlü Rus YouTuber Tatiana Rusozolina, Muğla'da geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.


Sosyal medyada "MotoTanya" adıyla tanınan motosiklet tutkunu Tatiana Rusozolina, Türkiye turu kapsamında geldiği Muğla’nın Milas ilçesinde kaza geçirdi. Onur Obut'un kullandığı motosiklet, Söke-Milas kara yolu Sarıçay mevkisinde Tatiana Rusozolina yönetimindeki  motosikletle çarpıştı.Sağlık ekibi, Rusozolina'nın kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan Obut ise ambulansla Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Tatiana Rusozolina'nın cesedi incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Öte yandan sosyal medyada paylaştığı motor videolarıyla tanınan ve kazada yaralanan Onur Obut, 2 gün önce Tatiana Rusozolina ile sosyal medya hesabından bir kare paylaşmıştı.

TATIANA RUSOZOLINA KİMDİR?

YouTube’da "Mototanya" adıyla bilinenTatiana Rusozolina, çektiği videolarla adını geniş kitlelere duyurdu. YouTube’da 2 milyon, Instagram’da ise 980 bini aşkın takipçisi olan Rusozolina, dünyanın dört bir yanını motoruyla dolaşıyordu.

tatiana rusozolina rus onur obut fenomen